Notícies Generals

Setmana Solidària 2022

Sabem la importància d’educar els cors dels nostres alumnes, per això, un any més celebrem la Setmana Solidària. Moltes activitats que ens recorden que hi ha moltes persones que no tenen la sort que tenim nosaltres, i que entre tots podem aconseguir grans coses. Els hem d’ensenyar a ser més generosos amb els qui menys tenen i entre tots aconseguir un món més just i millor.

Els fons recollits es destinaran a ajudar a la nostra ONG Bits sense fronteres que fa arribar la nostra ajuda al Camerún. Aquest any els fons seran per la campanya “Pa i llet” de l’Ëcole Maternelle Sainte Familie de Nazareth a Yaundé i a la recollida de material escolar per Groupe Scolaire Bilingue Sainte Familie de Nazareth a Nkozoa i al projecte "Esperansa" de l'illa de Gleno, a Timor Leste.

Us presentem algunes de les iniciatives de les quals podrem participar enguany:

  • Arbre de desitjos solidaris

Deixa el teu desig solidari a l’arbre que trobaràs a la recepció de cada edifici. Compra la teva etiqueta per deixar un missatge de pau personal o familiar per 2€. Els diners que es recullin seran destinats a UNICEF per Ucraïna. 

  • Inspirem! Cadena de favors

Deixa per escrit, fotografia, dibuix... de manera anònima aquella acció, paraules o situacions en les que has ajudat darrerament a algú. Trobaràs un racó al pati de cada edifici per penjar-ho. Sigues inspiració per altres

  • Design for change - Emprenedoria

Durant tres dies d’aquesta setmana, els alumnes de primària realitzaran projectes de disseny per millorar la vida dels qui ens envolten. Divendres a la tarda obrirem el pati de l’escola a les 16.00h per adquirir els productes elaborats.

  • Contes solidaris

Gaudim a infantil i primària amb històries per despertar la solidaritat dels alumnes.

  • Cinema solidari

Gaudeix d’una tarda de cinema solidari amb els teus amics i un Snack per 1€

Marxa compartida amb tots els alumnes de l’escola divendres al matí. Compartim part del matí amb un company del col·legi

  • Rosa solidària

Reserva la teva rosa solidària per Sant Jordi. Escriu el missatge per la persona que estimes i el dia 22 d’abril es farà arribar al col·legi a qui tu vulguis. 

  • Cantina Solidària

Tornem a la cantina solidària! Pots escollir qualsevol dels nostres packs! Consulta'ls i imprimeix el full per entregar fent clic aquí

*** Per evitar que els alumnes portin monedes a l'escola i evitar la seva manipulació, els packs que escolliu es carregaran al compte el mes d'Abril.

  • Xocolatada Solidària

Com cada curs, l’AMPA de l’escola promociona, el dijous 31 de març, la xocolatada solidària, on tots els beneficis van a la fundació de l’hospital de San Joan de Déu.

 

La Solidaritat creix si tu sembres! Moltes gràcies!

 

Log in