Notícies Generals

Manifest contra el canvi climàtic a l’Ajuntament d’Esplugues

Els regidors d’Educació Montse Pérez, de mediambient Oliver Peña i la regidora de salut, benestar social i gent gran, Sara Forgas, han rebut aquest matí una comitiva del Col·legi Natzaret que ha fet una marxa per la conscienciació envers el canvi climàtic, enmarcada dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

Els i les alumnes de 4t d’ESO han llegit un manifest en què han pogut presentar les iniciatives que duem a terme a nivell de centre per tal de preservar la biodiversitat del planeta. Tanmateix, han mostrat la seva preocpuació envers l’alteració d’ecosistemes naturals i les seves conseqüències que incideixen de forma negativa en la nostra salut. Els alumnes de 3r d'ESO també s'han volgut sumar a la marxa pel clima, tot manifestant-se pels carrers d'Esplugues.

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. A nivell escola, el projecte Natzaret Cuida és un projecte transversal de centre que vol contribuir a fer que els Objectius de Desenvolupament Sostenible es facin realitat aconseguint que el nostre col·legi sigui més sostenible i aconseguim un món millor.

 

Log in