Notícies Generals

Reunions d'inici de curs 2021-22

Benvolgudes  famílies,  

Us  volem  donar  la  benvinguda  a  un  nou  any escolar. Esperem que durant aquest temps d’estiu tots vosaltres hagueu pogut gaudir d’un descans ben merescut.

Tot l’equip de l’escola, apassionats per la nostra professió, juntament amb vosaltres i els vostres fills i filles, comencem el curs amb molta il·lusió i nous reptes i projectes!

Tal i com us vam indicar a principis de juliol, us fem una convocatòria a la reunió de famílies de setembre de manera virtual. També us vam avançar que en funció de com es vagi desenvolupant la pandèmia, durant el primer trimestre, intentarem fer una trobada presencial amb les famílies de cada aula.

Dilluns  6  de  setembre,   rebreu   un  vídeo  de  benvinguda,   amb l’explicació  global  del  curs,    informacions  generals,  fites  marcades,  nous projectes,    canvis generals dels protocols Covid, etc. També rebreu l’enllaç per la trobada on-line amb els tutors dels vostres fills. En aquesta trobada sincrònica,  els  professors  us  informaran  de  les  concrecions  del  projecte educatiu en cadascun dels cursos.

 

 

17:00 h

18:00h

19:00h

6 setembre

P- 4

 Prim 1r ESO

P-5

1r Prim 2n ESO

4t ESO

7 setembre

P- 3

2n Prim 3r ESO

3r Prim  Prim

4t Prim

8 setembre

 

1r i 2n Batx

 

 *S’ha modificat la data d’aquesta reunió respecte a la data marcada el mes de juliol. Disculpeu les molèsties.

 Com sempre agraïm la vostra confiança cap a l’escola i us desitgem una bona tornada a la quotidianitat.

 Una salutació cordial,

 L’equip directiu

Log in