Notícies Generals

#LaGaladels20: celebrem els 20 anys de Bits Sense Fronteres

La Gala dels 20 és una celebració organitzada per les comunitats educatives de les escoles Natzaret en commemoració als 20 anys de la nostra ONG “Bits Sense Fronteres” amb l'objectiu de recaptar fons per a finançar els projectes socials i educatius que la Congregació Natzaret té en marxa al Camerun i Timor-Leste.

Les comunitats educatives dels col·legis Natzaret, treballem perquè els nostres fills rebin la millor educació i per això també volem contribuir al fet que els nens menys afavorits rebin una educació de qualitat, ja que és la clau per alleujar la pobresa i aconseguir un desenvolupament sostenible per canviar el futur.

El proper diumenge 20 de Desembre de 2020 a les 20:00h emetrem en streaming a través de Youtube “La Gala dels 20” un esdeveniment per a les comunitats educatives dels 9 col·legis i la residència universitària de la família Natzaret.

L’assistència virtual a “La Gala dels 20” tindrà un cost de 20 euros per família, que serà una donació íntegra per a la nostra ONG “Bits Sense Fronteres”.

La donació es realitzarà per transferència a compte o bizum. Tanmateix, si creieu que podeu aconseguir la col·laboració d’alguna personalitat de l’àmbit de l’esport, la música, la cultura, les arts escèniques, la política, etc. que estigués disposada a fer ressò de la nostra iniciativa, no dubteu a contactar amb nosaltres a través de l’email Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Per a més informació, visiteu el web www.lagaladelos20.com

Log in