Notícies Generals

Tancament temporal del Col·legi Natzaret

Estimades famílies:

 

Com ja sabeu, la Generalitat ha decretat la suspensió temporal de l’activitat educativa presencial a tots els centres de Catalunya. La mesura es començarà a aplicar divendres 13 de març, i durant 15 dies. Per tot això, les classes queden suspeses entre el 13 i el 27 de març ambdós inclosos, fins a nou avís de la Generalitat.

És el nostre desig minimitzar la repercussió de l'absència a l’escola dels nostres alumnes, pel que hem dissenyat les següents línies d'acció que estaran disponibles a partir de dimarts 17 de març.

 

QUIN SERÀ EL CANAL DE COMUNICACIÓ ENTRE FAMÍLIES-ESCOLA DURANT EL PERÍODE DE CONTENCIÓ?

Qualsevol canvi o mesura que afecti l’activitat educativa serà comunicada mitjançant el correu i via alèxia. També es publicarà a la web i a les nostres xarxes socials.

 

QUINS SÓN ELS RECURSOS QUE S’HAURÀ D’UTILITZAR DURANT EL PERÍODE DE CONTENCIÓ?

 

INFANTIL

Cada dimarts i dijous via Mail i via Alèxia s’enviaran activitats i tasques que puguin fer amb la família.

 

PRIMÀRIA

De 1r a 3r: dimarts i dijous, via Alèxia s’enviaran activitats i tasques que puguin fer amb la família. De 4t a 6è: dilluns, dimecres i divendres s’enviaran activitats i tasques. També es contactarà amb els alumnes via Mail.

 

ESO

Diàriament el professorat pautarà via Mail els continguts i les tasques especificant les plataformes corresponents. (Moodle, etc) La feina és matèria avaluable.

 

BATXILLERAT

Diàriament el professorat pautarà via Mail els continguts i les tasques especificant les plataformes corresponents. (Moodle, etc), tot exigint el màxim rigor possible. La feina és matèria avaluable. El professorat farà un seguiment personalitzat d'aquest treball durant els 15 dies de suspensió de les classes i atendrà els correus en horari escolar.

 

SORTIDES I SERVEIS

El menjador i la resta de serveis, així com les activitats extraescolars, queden suspeses fins a la data indicada. Les sortides i excursions s’ajornen fins a nou avís. Les previstes a partir del 30 de març NO se suspendran, de moment, fins a comprovar l'evolució de la situació actual. Durant el mes d’abril es buscarà la fórmula de devolució del cost del menjador i la permanència. En qualsevol cas el més important ara és que tothom es cuidi i procuri per la gent més propera.

 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració en aquesta situació tan excelpcional.

Atentament,

 

 

L’Equip Directiu

Log in