Notícies Generals

Muntanyisme al Castell de Burriac

Preparats per una nova aventura? Aquest cop conquerirem un bonic castell, el castell de Burriac!  El proper diumenge 24 de febrer els muntanyencs de Torxa i Kairos anirem d’excursió cap a les costes del Maresme, on pujarem fins al castell de Burriac, on gaudirem d’unes vistes úniques. Ens trobarem al punt habitual d’on surten els autocars a les 8.30h. Anirem directament cap a Cabrera de Mar on celebrarem l’Eucaristia. Després iniciarem la ruta de senderisme cap al castell de Burriac.

Cal que portem aquarel·les, el pinzell, el petit drap i un por per posar aigua que ja calia que duguéssiu a la sortida anterior. També us cal un suport una mica dur (un cartró mida A-4) per recolzar-vos. L’objectiu és fer una experiència de contemplació.

 

A MÉS A MÉS ...  QUÈ HE DE PORTAR?

  • Esmorzar de mig matí
  • Entrepà del dinar i aigua (us recomanem no portar carmanyoles ). Recordem que no mengem llaminadures, patates, refrescos ... pel nostre compromís d’austeritat
  • FOULARD (els que el tingueu)
  • Capelina/crema solar (el que calgui segons el temps)
  • Cal anar ben abrigats!
  • Calçat adequat i que ens protegeixi els peus.

 

L’hora de tornada al col·legi serà sobre les 18.00 h aproximadament, on sempre

Import de la sortida:  16 €, que caldrà abonar-los dins un sobre amb el nom i cognoms del muntanyenc a recepció de l’edifici de Primària FINS EL  20 de febrer, dimecres.

 

DESCARREGA AQUÍ LA BUTLLETA D'AUTORITZACIÓLog in