Notícies Generals

Enderroquem murs durant la Setmana Solidària + Esmorzars i dinars solidaris

Durant la setmana vinent, celebrarem a l'escola la Setmana Solidària, amb l'objectiu de recaptar fons per a la ONG BITS SENSE FRONTERES que vetlla per l’educació dels nens i nenes del Camerún.

És per això que del dia 28 a 1 de febrer a les hores d’esbarjo de Primària, ESO i Batxillerat hi haurà  una CANTINA SOLIDÀRIA per tal que els vostres fills i filles, si ho desitgen, puguin comprar l’esmorzar a un preu representatiu i totalment solidari.

Tanmateix, dimecres dia 30 commemorem el DIA DE LA PAU en commemoració de la mort de Ghandi i hem organitzat un acte al pati sota el lema “Enderroquem murs”. Tota l’escola hi serà present. Construirem el mur amb Tetrabiks, per això us demanem la vostra col·laboració per a la recollida. Haurien de ser Tetrabriks buits de 1 litre i format antic, no d’aquests tan allargats que fan ara. I, si us plau, caldria que estiguessin nets.

"La Cantina" de dimecres, dia de la Pau, comptarà amb la col·laboració de tot el professorat del centre, ells s'encarregaran de l'organització. 

Durant la setmana vinent, els alumnes de 4t i Batxillerat podran, avisant amb antelació, participar dels DINARS SOLIDARIS.

És bo que a casa reflexioneu aquests dies amb els vostres fills sobre el valor de la solidaritat, de la pau i la justícia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Log in