Notícies Generals

Muntanyisme a les mines de Cardona, no t'ho pots perdre!

Encetem aquest any nou amb una proposta de sortida increïble: us proposem conèixer una de les meravelles de la nostra terra a través d’una visita teatralitzada!

No anem a les mines del rei Salomó sinó que el proper diumenge 20 de gener farem la visita a les Mines de Sal de Cardona. La ruta per conèixer-les la farem mitjançant una visita teatralitzada, una gran experiència que no oblidareu fàcilment!

Ens trobarem al punt habitual d’on surten els autocars a les 8.50h. A les 9.00h l’autocar arrencarà. Anirem directament cap a les Mines de Sal, i a les 14.00h ens dirigirem a Sallent, on dinarem, jugarem, i finalment abans de tornar celebrarem plegats la nostra Eucaristia dominical.

Cal que portem aquelles aquarel·les, el pinzell, el petit drap i un pot per posar aigua que ja calia que duguéssiu a la sortida del novembre. També us cal un suport una mica dur (un cartró mida A-4) per recolzar-vos. L’objectiu és fer una experiència de contemplació.

 

A MÉS A MÉS ... QUÈ HE DE PORTAR?

- Esmorzar de mig matí - Entrepà del dinar i aigua (us recomanem no portar carmanyoles). Recordem que no mengem llaminadures, patates, refrescos ... pel nostre compromís d’austeritat!

- FOULARD (els que el tingueu)

- Capelina/crema solar (el que calgui segons el temps)

- Cal anar ben abrigats!

- Calçat adequat i que ens protegeixi els peus.

 

L’hora de tornada al col·legi serà sobre les 18.30h aproximadament, on sempre

Import de la sortida: 19 € (inclou entrada i transport), que cal abonar-lo dins un sobre amb el nom i cognoms del muntanyenc a recepció de l’edifici de Primària fins el 16 de gener, dimecres.

 

Descarrega AQUÍ la butlleta d'autorització

 

Log in