Notícies Generals

Muntanyisme Novembre: Continua l'aventura!

Estimats muntanyencs de TORXA I KAIROS, el proper diumenge 25 de novembre gaudirem de les rutes que ens ofereix la Fageda d’en Jordà, concretament de les rutes que ens porten al volcà de Santa Margarida i del Croscat.

Ens trobarem al punt habitual d’on surten els autocars a les 7.50h. A les 8.00 l’autocar arrencarà, cal ser molt puntuals. Ens aturarem a Vic per esmorzar i participar a la Celebració Eucarística dominical. Després, des d’allà sortirem cap al nostre objectiu. Allà descobrirem un paisatge únic, sobretot en aquesta època de l’any.

Preparats per a gaudir d’un dia amb moltes sorpreses? Com és propi de les nostres excursions, ens divertirem amb els nostres companys de Natzaret amb jocs, danses i també estones de compartir i reflexionar junts.

A més a més, aquesta vegada cal que portem una base on recolzar-nos (cartró tamany A-4, carpeta...), aquarel.les, pinzell, un pot per posar aigua i un petit drap, ja que farem una experiència de contemplació mitjançant l’expressió artística. Els fulls els duran els monitors, no us amoïneu!

I doncs... QUÈ HE DE PORTAR?

- Esmorzar de mig matí, entrepà del dinar i aigua (millor no portar carmanyoles. Recordem que no mengem llaminadures, patates, refrescos ...)

- FOULARD (els que el tingueu)

- Llibreta i bolígraf

- Capelina

- Alguna peça d’abric per si de cas

- Calçat adequat i que ens protegeixi els peus. (Si us plau no dugueu esportives urbanes, no són adients per a les rutes que fem. A més a més ha plogut molt i cal portar els peus protegits amb un calçat que sigui impermeable)

 

L’hora de tornada al col·legi serà sobre les 18.30h aproximadament.

Import: 18,50€. Cal abonar l’import dins un sobre amb el nom i cognoms del muntanyenc a recepció de l’edifici de Primària ABANS del 21 de NOVEMBRE, dimecres a la tarda.

T’atreveixes a viure noves aventures? Doncs no hi faltis!

1er Primària – ESO

 

Descarrega AQUÍ la butlleta d'autorització

 

 

 

Log in