Notícies Generals

Notícies Generals

El proper 3 de març, obrim portes a tothom

El proper dimarts 3 de març obrirem les portes del Col·legi Natzaret per tal que pugueu descobrir de primera mà el nostre innovador projecte educatiu. Serà a partir de les 15:15 i fins a les 16:45. Durant aquest temps podreu passejar per l'escola i per les nostres aules "en acció".

A partir de les 17:15 hi haurà una reunió informativa oberta a tothom.

Formis o no part de la comunitat educativa del Col·legi Natzaret, t'esperem el proper dimarts 3 de març. 

Vine a veure'ns!

 

Celebrem el Dia de la Pau al Col·legi Natzaret

Un any més, el nostre Col·legi s'ha sumat a les celebracions pel Dia Escolar de la No-Violència i la Pau. Durant el matí, hem organitzat debats en petits grups d'alumnes de diversos cursos per tal de reflexionar sobre el significat de la paraula "pau" a diversos nivells, tot partint d'una fotografia representativa. Finalment, hem posat en comú les nostres conclusions envers les nostres fotografies i hem elaborat una gran pel·lícula on totes les nostres reflexions han trobat cabuda; La nostra pel·lícula de la PAU.

En definitiva, hem viscut un dia de la PAU memorable. 

 

 

LES PROVES CANGUR CURS 2018-19

La prova Cangur és un concurs de matemàtiques organitzat a nivell internacional per l’associació internacional Le Kangourou sans Frontières, que té com a objectiu promoure les matemàtiques als joves. L’objectiu de la prova és donar un espai als alumnes per tal que s'hi puguin enfrontar a problemes que es basen més en el raonament i l’enginy que en coneixements matemàtics específics.

Enguany  els alumnes de l’escola  que han participat han passat  una estona especial divertint-se tot resolent els reptes plantejats.

Els resultats han estat prou satisfactoris

Fem una menció especial en Roberto Llorens Dueñas de 5è de primària  que ha quedat en la posició 67 de 15737 participants de Catalunya

 

5è Primària

 • Dos alumnes que están dins el 6% dels millors
 • El 46% dels alumnes es troben en posicions superiors al 50%
 • Han participat 15737 alumnes de Catalunya.

 

6è Primària

 • Un alumne que està dins el 6% dels millors
 • El 39% dels alumnes es troben en posicions superiors al 50%
 • Han participat 15673 alumnes de Catalunya

 

2ESO

 • Dos alumnes que estan dins el 6% dels millors
 • El 40% dels alumnes es troben en posicions superiors al 50%
 • Han participat 24302 alumnes de Catalunya

 

4ESO

 • El 20% dels alumnes es troben en posicions superiors al 50%
 • Han participat 11036 alumnes de Catalunya 

MOLTES FELICITATS!!!

Trobada de Laics Natzaret a Aiguafreda

El convent de les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret d'Aiguafreda en el seu 125è aniversari va acollir el passat dissabte 23 de març la III Trobada de Laics Natzaret. Representants del Col·legi Sant Andreu, Mare de Déu dels Àngels i del Col·legi Natzaret van visitar la casa i el museu, van celebrar l'Eucarista i van reflexionar plegats tot participant al 1r certamen evangèlic "Natzaret és Família"

 

 

 

Preinscripcions 2019 - 2020

Benvolgudes famílies,

Us informem que el període de preinscripcions per al curs 2019-2020 és el següent:

 •  INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA: DEL 29 DE MARÇ AL 9 D’ABRIL DE 2019
 •  BATXILLERAT: DEL 14 AL 21 DE MAIG DE 2019

 Per a més informació, podeu consultar la web de la Generalitat en relació a les preinscripcions escolars fent click aquí.

 

Muntanyisme al Castell de Burriac

Preparats per una nova aventura? Aquest cop conquerirem un bonic castell, el castell de Burriac!  El proper diumenge 24 de febrer els muntanyencs de Torxa i Kairos anirem d’excursió cap a les costes del Maresme, on pujarem fins al castell de Burriac, on gaudirem d’unes vistes úniques. Ens trobarem al punt habitual d’on surten els autocars a les 8.30h. Anirem directament cap a Cabrera de Mar on celebrarem l’Eucaristia. Després iniciarem la ruta de senderisme cap al castell de Burriac.

Cal que portem aquarel·les, el pinzell, el petit drap i un por per posar aigua que ja calia que duguéssiu a la sortida anterior. També us cal un suport una mica dur (un cartró mida A-4) per recolzar-vos. L’objectiu és fer una experiència de contemplació.

 

A MÉS A MÉS ...  QUÈ HE DE PORTAR?

 • Esmorzar de mig matí
 • Entrepà del dinar i aigua (us recomanem no portar carmanyoles ). Recordem que no mengem llaminadures, patates, refrescos ... pel nostre compromís d’austeritat
 • FOULARD (els que el tingueu)
 • Capelina/crema solar (el que calgui segons el temps)
 • Cal anar ben abrigats!
 • Calçat adequat i que ens protegeixi els peus.

 

L’hora de tornada al col·legi serà sobre les 18.00 h aproximadament, on sempre

Import de la sortida:  16 €, que caldrà abonar-los dins un sobre amb el nom i cognoms del muntanyenc a recepció de l’edifici de Primària FINS EL  20 de febrer, dimecres.

 

DESCARREGA AQUÍ LA BUTLLETA D'AUTORITZACIÓEnderroquem murs durant la Setmana Solidària + Esmorzars i dinars solidaris

Durant la setmana vinent, celebrarem a l'escola la Setmana Solidària, amb l'objectiu de recaptar fons per a la ONG BITS SENSE FRONTERES que vetlla per l’educació dels nens i nenes del Camerún.

És per això que del dia 28 a 1 de febrer a les hores d’esbarjo de Primària, ESO i Batxillerat hi haurà  una CANTINA SOLIDÀRIA per tal que els vostres fills i filles, si ho desitgen, puguin comprar l’esmorzar a un preu representatiu i totalment solidari.

Tanmateix, dimecres dia 30 commemorem el DIA DE LA PAU en commemoració de la mort de Ghandi i hem organitzat un acte al pati sota el lema “Enderroquem murs”. Tota l’escola hi serà present. Construirem el mur amb Tetrabiks, per això us demanem la vostra col·laboració per a la recollida. Haurien de ser Tetrabriks buits de 1 litre i format antic, no d’aquests tan allargats que fan ara. I, si us plau, caldria que estiguessin nets.

"La Cantina" de dimecres, dia de la Pau, comptarà amb la col·laboració de tot el professorat del centre, ells s'encarregaran de l'organització. 

Durant la setmana vinent, els alumnes de 4t i Batxillerat podran, avisant amb antelació, participar dels DINARS SOLIDARIS.

És bo que a casa reflexioneu aquests dies amb els vostres fills sobre el valor de la solidaritat, de la pau i la justícia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agraïment en nom del Col·legi Natzaret

Benvolgudes famílies,

 

Un any més en nom del nostre centre volem agrair-vos la vostra participació i generositat a les diferents campanyes solidàries que vàrem realitzar amb motiu del temps de Nadal.

El nostre més sincer agraïment per la donació d'aliments a la campanya “Infants i Joves a Betlem”: es varen recollir 780 quilos!!!

Gràcies al recapte que es va realitzar, el banc d’aliments de Càritas Esplugues ha pogut ajudar més de 200 famílies de la nostra ciutat, que necessiten suport per tirar endavant.

També volem agrair-vos la participació al cinema solidari realitzat el dia de la festivitat de Sant Josep Manyanet. Entre tots els participants es varen recollir 556,20 € que ja hem lliurat en nom de tots a la nostra ONG “Bits sense fronteres”.

Ensenyant els infants i joves a ser solidaris construïm un món millor, no ho dubtem mai!

Gràcies per compartir el nostre compromís de justícia i solidaritat.

Rebeu una cordial salutació de l’equip directiu, i reiterem... el nostre més sincer agraïment.

 

Log in