Notícies Generals

Notícies Generals

Videos de benvinguda al Curs 2020-21

Tot confiant que seguiu bé tant vosaltres com els vostres fills, ja estem a les portes del nou curs. La incertesa que ens acompanya

i ho farà d'ara endavant, no ens priva de dir-vos que, amb goig, estem preparant amb il·lusió l’estrena d’un altre any escolar.

A continuació trobareu els videos de benvinguda al nou curs 2020-21 a càrrec de les responsables de cada etapa:

 

Circular d'inici de curs 2020-21 per etapes

A continuació trobareu les circulars informatives destinades a les famílies corresponents a cadascuna de les etapes educatives del nostre centre.

Aquestes circulars són susceptibles de modificacions. Seran actualitzades en el cas que rebem noves instruccions per part del Departament d'Educació.

Coneix Natzaret Cuida

 

Dimarts 16 de juny tota la comunitat educativa tindrà l'oportunitat de conèixer el projecte Natzaret Cuida, un projecte de Nazaret Colegios Innovadores que no us deixarà indiferents. 

Per accedir al webinar, només caldrà fer clic al següent enllaç: https://youtu.be/PZh5fTmFcOs el proper dimarts 16 de juny a partir de les 19:30.

Us hi esperem!

Ajuts de menjador curs 2020-2021

Ja s'ha obert la convocatòria dels ajuts de menjador del CCBL pel proper curs.
Les famílies interessades podeu fer la sol·licitud, via telemàtica, del 4 al 17 de juny a través de la pàgina web: www.elbaixllobregat.cat
En fer-la, us demanarà el número d'identificació de l'alumne/a. El podeu obtenir contactant, o bé per correu electrònic a secretariaesplugues@natzaret.org, o al telèfon 629575280.
 
Podeu descarregar aquí l'arxiu amb la informació sobre la convocatòria.
 

 

Pla de reobertura del Col·legi Natzaret

Al llarg del confinament, hem anat compartint amb vosaltres la nostra proposta d'activitats lectives i d'acompanyament personalitzat per als vostres fills/es, i això mateix seguirem fent fins a final d’aquest curs 2020. Seguint les "Instruccions per a l’obertura en FASE 2 de desescalada en la finalització del curs 2019-2020 del Departament d’Educació" (validat pel PROCICAT el 20 de maig de 2020) i d’acord amb les "Instruccions per al desplegament del Pla i per l’organització de l’obertura dels centres educatius el juny de 2020" indicades pel Departament d’Educació, us presentem com es portarà a terme aquesta reobertura i quin sentit tindrà, en el moment en què la nostra regió sanitària estigui en la fase 2 i que, a Barcelona, no es preveu abans del dilluns dia 8 de juny.

Feu clic aquí per descarregar-vos el pla de reobertura.

 

 

 

 

 

Informació important: Preinscripció Escolar Curs 2020-21 i oferta de la preinscripció

La preinscripció escolar d'educació infantil, primària i ESO es farà entre el 13 i el 22 de maig i del 27 de maig al 3 de juny es farà en el cas de Batxillerat, segons ha informat el Departament d'Educació.

A partir del 13 es podrà fer de forma telemàtica, però es reservarà del 19 al 22 per fer-la presencial amb cita prèvia per a les famílies que no puguin telemàticament.

Davant de la pandèmia, Educació promou la preinscripció telemàtica i per això el tràmit es podrà fer online a través del portal preinscripció.gencat.cat. S'omplirà un formulari telemàtic i enviarà la documentació necessària, ja sigui escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Consulteu l'oferta de la preinscripció al Mapa Escolar de la preinscripció curs 2020-21, fent clic aquí

Feu clic aquí per accedir a tota la informació en referència a les preinscripcions escolars.

 

 

 

 

 

Log in