Notícies Generals

Notícies Generals

Manifest contra el canvi climàtic a l’Ajuntament d’Esplugues

Els regidors d’Educació Montse Pérez, de mediambient Oliver Peña i la regidora de salut, benestar social i gent gran, Sara Forgas, han rebut aquest matí una comitiva del Col·legi Natzaret que ha fet una marxa per la conscienciació envers el canvi climàtic, enmarcada dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

Els i les alumnes de 4t d’ESO han llegit un manifest en què han pogut presentar les iniciatives que duem a terme a nivell de centre per tal de preservar la biodiversitat del planeta. Tanmateix, han mostrat la seva preocpuació envers l’alteració d’ecosistemes naturals i les seves conseqüències que incideixen de forma negativa en la nostra salut. Els alumnes de 3r d'ESO també s'han volgut sumar a la marxa pel clima, tot manifestant-se pels carrers d'Esplugues.

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. A nivell escola, el projecte Natzaret Cuida és un projecte transversal de centre que vol contribuir a fer que els Objectius de Desenvolupament Sostenible es facin realitat aconseguint que el nostre col·legi sigui més sostenible i aconseguim un món millor.

 

Trobada virtual - Família Natzaret

Benvolguts pares,

Amb motiu de l'Any dedicat a la Família, us convidem des de la Institució de les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret, a participar en una trobada formativa i experiencial online. La trobada tindrà una durada d'una hora. No falteu a la cita. Som una gran família, descobreix-la!

Fes clic aquí per accedir a la trobada

Benvinguda al Curs 2021-22

Benvolgudes famílies,

Amb moltes ganes de retrobar-nos us adjuntem la nostra benvinguda a aquest nou curs, una presentació a través de la qual podreu anar clicant a cada etapa per veure els vídeos.

Trobareu totes les informacions fent clic a la imatge de sota.

Molt bon curs!!!

Reunions d'inici de curs 2021-22

Benvolgudes  famílies,  

Us  volem  donar  la  benvinguda  a  un  nou  any escolar. Esperem que durant aquest temps d’estiu tots vosaltres hagueu pogut gaudir d’un descans ben merescut.

Tot l’equip de l’escola, apassionats per la nostra professió, juntament amb vosaltres i els vostres fills i filles, comencem el curs amb molta il·lusió i nous reptes i projectes!

Tal i com us vam indicar a principis de juliol, us fem una convocatòria a la reunió de famílies de setembre de manera virtual. També us vam avançar que en funció de com es vagi desenvolupant la pandèmia, durant el primer trimestre, intentarem fer una trobada presencial amb les famílies de cada aula.

Dilluns  6  de  setembre,   rebreu   un  vídeo  de  benvinguda,   amb l’explicació  global  del  curs,    informacions  generals,  fites  marcades,  nous projectes,    canvis generals dels protocols Covid, etc. També rebreu l’enllaç per la trobada on-line amb els tutors dels vostres fills. En aquesta trobada sincrònica,  els  professors  us  informaran  de  les  concrecions  del  projecte educatiu en cadascun dels cursos.

 

 

17:00 h

18:00h

19:00h

6 setembre

P- 4

 Prim 1r ESO

P-5

1r Prim 2n ESO

4t ESO

7 setembre

P- 3

2n Prim 3r ESO

3r Prim  Prim

4t Prim

8 setembre

 

1r i 2n Batx

 

 *S’ha modificat la data d’aquesta reunió respecte a la data marcada el mes de juliol. Disculpeu les molèsties.

 Com sempre agraïm la vostra confiança cap a l’escola i us desitgem una bona tornada a la quotidianitat.

 Una salutació cordial,

 L’equip directiu

Log in