Educació Infantil

Projecte Pedagògic

Slide background

EDUCACIÓ INFANTIL

PRESENTACIÓ

VIDEO

Slide background

ESTIMULACIÓ PRIMERENCA

Slide background

ROBÒTICA

Slide background

IPADS

Slide background

VIOLÍ

Slide background

ATELIER

Slide background

RITMES I MOVIMENT

Slide background

LUDILLETRES

Slide background

STORY TIME

Slide background

HORT URBÀ

Slide background

ENTUSIASMAT

Slide background

PSICOMOTRICITAT

ESTIMULACIÓ

És molt important aprofitar la capacitat increïble d’aprenentatge que tenen els nens i les nenes durant els primers sis anys de vida. L’estimulació primerenca pretén afavorir una bona organització neurològica capaç de prevenir possibles dificultats en aprenentatges futurs. Seguim el mètode Glenn Doman: Bits enciclopèdics, de matemàtiques, de lectura, PDB, audicions...

TAC + ROBÒTICA

Inicia els alumnes en el desenvolupament d’habilitats, capacitats i competències bàsiques mitjançant la resolució de petits reptes d’aprenentatge mitjançant la robòtica i programació. Es treballa l’observació i l’anàlisi d’accions a partir d’una seqüència d’ordres donades.

I ARA...A JUGAR!

La introducció de les TIC a Infantil permeten que l’infant sigui el protagonista dels seus aprenentatges, li permeten fer descobertes, experimentar i manipular, n’estimulen la curiositat i la recerca, posen en joc moltes habilitats cognitives i afavoreixen l’expressió, la comunicació i la creativitat.

MÚSICA

La música desenvolupa el cervell dels infants. A més té un efecte positiu sobre la memòria i atenció que facilita l’aprenentatge de la lectura, escriptura i matemàtiques. Permet, encara que siguin petits, aprendre música i fins i tot tocar un instrument: el violí.

ATELIER

L’Atelier és un espai per a l’expressió mitjançant l’experimentació a partir de diferents tècniques i de la manipulació de diferents materials. Es potencia la creativitat i la imaginació manipulant, observant, utilitzant, creant i explorant per mitjà dels sentits. Es converteix al nen/a en creador del seu món. L’objectiu és oferir oportunitats al nen perquè descobreixi per si mateix diferents maneres de comunicar-se i desenvolupar el seu potencial. La finalitat és obrir un món que faci que el nen tingui un paper protagonista en el seu aprenentatge.

STORY TIME

És una metodologia anomenada “Story-telling” desenvolupada pel mestre pedagog Josep Maria Artigal. El principal objectiu és que els infants parlin en anglès tot treballant uns contes a l’aula a través de representacions, jocs, cançons, teatrets, titelles…

Log in