Notícies Ed. Secundària

Sant Jordi al Natzaret

Un any més el 23 d’abril ha estat un dia especial al nostre col·legi i hem celebrat la Diada de Sant Jordi de manera ben especial.

Durant el matí, els nostres alumnes de ESO i Batxillerat van assistir a l’Auditori Miquel Martí i Pol de Sant Joan Despí on el Jordi Diz ens va “retornar a la vida” explicant-nos la seva experiència després d’haver patit un greu accident de trànsit. La xerrada va commocionar-nos a tots, vam aprendre de la importància dels valors com la perseverància, l’esforç i l’actitud en positiu

Jordi Diz

Acte seguit, es va celebrar el tradicional Certamen Literari i Científic, es van atorgar premis a la Competició d’Escacs i del Concurs Fotogràfic.

A Primària el dia va ser d’allò més divers: els nois i noies van passa-ho d’allò  més bé amb els inflables instal·lats al pati de l’escola i van treballar tallers de màscares i pinces. A partir del migdia, tarda oberta d’educació física amb 5è, en una jornada esportiva amb la participació de les famílies.

Una representació de 6è va restar a la paradeta solidària de la Plaça Sta. Magdalena venent llibres i roses durant tot el dia.

A Infantil va tenir lloc una Jornada Medieval d’allò més entretinguda: Disfresses de cavallers i princeses, representació de la Llegenda de Sant Jordi, danses i tornejos medievals, tallers de roses...

I durant tot el dia roses, llibres i artesania diversa van guarnir la nostra paradeta a la Fira Solidària de la porta de l’escola. Els nostres alumnes de Fe i Compromís van ser els encarregats de la preparació, muntatge i posada a la venda dels diferents articles. Tots els diners recaptats han anat a parar a la ONG Bits Sense Fronteres, vinculada al col·legi Natzaret i compromesa amb l’educació al Camerun.

En resum, hem viscut un dia de cultura en estat pur, una Diada de Sant Jordi memorable.

Natzaret Esplugues

Log in