Notícies Ed. Secundària

Notícies Ed. Secundària

El Dr. Karlos Naberan imparteix una conferència als alumnes de 1r d'ESO en el marc de la pandèmia

El Dr. Karlos Naberan és Doctor en Medicina i Cirurgia. És especialista en medicina de família i durant 12 anys va ser professor de Medicina de la Universitat de Barcelona. És membre de la societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica i coautor de diverses publicacions sobre l'asma i altres malalties respiratòries.

Avui, a 1r d'ESO, hem tingut l'oportunitat d'assistir a una conferència en què ens ha parlat de les cel·lules i dels efectes de la COVID-19 sobre l'aparell respiratori entre d'altres qüestions.

Tot un luxe comptar amb aquesta col·laboració. 

A continuació trobareu la conferència del Doctor Naberan

 

 

 

 

 

 

 

Per Sant Jordi, compartim moments de lectura

Els alumnes d'Educació Secundària i professors d'Àmbit Lingüístic, juntament amb les seves famílies, ens comparteixen moments de lectura plegats per celebrar enguany una Diada de Sant Jordi ben diferent, confinats a casa. 

Feliç Sant Jordi!

4t d'ESO visita la plataforma logística Condis

L'alumnat de 4t d'ESO ha visitat la plataforma logística de Condis a Montcada i Reixac, una plataforma logística líder en processos de picking automàtic.

Condis va apostar en el seu dia per investigar, seleccionar, incorporar i adaptar la tecnologia més capdavantera en el camp de la logística de distribució per a supermercats urbans de proximitat, amb l'objectiu d'aconseguir una instal·lació d'última generació automatitzada i ergonòmica.

Avui dia, la plataforma dona servei a més de tres-centes cinquanta botigues arreu de Catalunya.

Més fotos aquí

 

 

Per treure's el barret, el Dia de la Dona al Col·legi Natzaret

Amb la voluntat d'ajudar a conscienciar els nois i noies de quin ha estat el paper de la dona a la història i quin hauria de ser en el present i el futur, durant els darrers dos dies s'ha dut a terme el projecte interdisciplinar "Per treure's el barret" a totes les etapes d'Educació Secundària Obligatòria del Col·legi Natzaret. 
 
Gràcies al projecte, els nostres alumnes han descobert qui van ser dones com Caterina Albert, Maria Rúbies, Hedy Lamarr o Artemisa Gentileschi i han pogut constatar de primera mà les dificultats en què es troben les dones avui dia en alguns àmbits per a triomfar al mateix nivell que ho fan els homes. 
 
Podeu fer una ullada al video següent on es mostra part d'allò treballat en el projecte "Per treure's el barret"
 
 
 
 
 

Tallers transversals d'etapa: Workshops de Nadal a la ESO

Durant aquesta setmana a la ESO hem treballat mitjançant workshops on els alumnes han tingut l'oportunitat de gaudir d'unes jornades ben diferents a les hores lectives a les quals estan habituats.

Enguany han estat 8 les diferents opcions entre les quals han pogut triar. Tres dies plens de música, pintura, menjar... però sobretot il·lusió i agermanament entre les diferents etapes de secundària

Feu una ullada al recull de fotos dels tres dies fent clic aquí

 

Aquests han estat els workshops que hem treballat:

 

  • L'espai més divertit
  • Guitarra
  • A la recerca de l'artefacte d'Indiana Jones a Collserola
  • Escape Room
  • Fem les maletes
  • Con las manos en la masa
  • Si t'ho creus, crea
  • Disseny de personatges de videojocs

 

Natzaret Esplugues

Log in