Notícies Ed. Secundària

Notícies Ed. Secundària

Edició XIV del Congrés Investiga I+D+i

Cinc alumnes de 4t d'ESO han estat seleccionats entre més de 1100 joves per participar en l'edició XIV del Congrés Investiga I+D+i realitzat en format online els dies 19 i 20 de maig. 

En aquest congrés han pogut posar en comú els diferents punts de vista sobre els temes científics treballats i presentar les conclusions finals. A més, han comptat amb el suport d'experts investigadors i han assistit a la conferència "ChatGPT: mites i realitats. Un recorregut fins la neurona bàsica de la major intel·ligència artificial". 

Enguany, han pogut compartir aquestes jornades amb els equips de la resta de col·legis Natzaret de Barcelona que també han estat seleccionats. 

 

 

Nuestros alumnos de 4º de ESO, participantes del XII Congreso Iberdrola Innova I+D+i

Los alumnos de 4º de ESO del Colegio Natzaret Joel Villar, Claudio Bravo, Mencía Pascual, Idoia Jordan y Paula Gandaria han sido seleccionados de entre 8.000 jóvenes de 16 años de colegios e institutos de toda España para participar en el XII Congreso Iberdrola Innova I+D+i, una oportunidad para acercarse al mundo de la investigación gracias al programa Iberdrola INNOVA I+D+i. Sus trabajos han sido reconocidos por la organización por su calidad y rigor científico.

El programa dota a los participantes de una amplia visión de la ciencia como solución imprescindible ante futuros retos sociales, y además promueve el conocimiento del trabajo científico y tecnológico desarrollado en España.

La Ministra de Educación y Formación Profesional, Dª Mª Isabel Celaá, abrió el XII Congreso Iberdrola Innova I+D+i en apoyo al talento científico de los jóvenes. Durante el congreso -celebrado este año de forma excepcional en formato virtual- los 125 participantes seleccionados pusieron en común los distintos enfoques y visiones sobre los temas que trabajaron durante la edición.

Una recompensa al trabajo bien hecho y a las ganas de aprender que nuestros alumnos han demostrado. ¡Enhorabuena, chicxs!

 

Participem al Concurs "Tenim la Paraula"

L'Aroa, l'Alba i la Ivet han estat admeses al Concurs "Tenim la Paraula"... Ara només cal fer-les finalistes!

Hi ha un jurat que ja ha decidit quins videos d'entre tots els presentats passen a la gran final... Però per si de cas no les han triat,  el vídeo més votat pel públic passa directe a la final! És aquí quan entrem en acció!
 
Necessitem que l'Aroa, l'Alba i la Ivet obtinguin el màxim nombre de vots... Es tracta d'aconseguir el màxim de "M'agrades" a Youtube per tal d'aconseguir el passi a la gran final! 
 
Aquests són els enllaços per a votar les nostres finalistes preferides...
Totes tres necessiten el vostre vot! 
 
Vota l'Aroa - Fes clic a "Ver en Youtube" per a poder votar
 
Vota l'Alba - Fes clic a "Ver en Youtube" per a poder votar
 
Vota la Ivet - Fes clic a "Ver en Youtube" per a poder votar
 
 
 
 

El Dr. Karlos Naberan imparteix una conferència als alumnes de 1r d'ESO en el marc de la pandèmia

El Dr. Karlos Naberan és Doctor en Medicina i Cirurgia. És especialista en medicina de família i durant 12 anys va ser professor de Medicina de la Universitat de Barcelona. És membre de la societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica i coautor de diverses publicacions sobre l'asma i altres malalties respiratòries.

Avui, a 1r d'ESO, hem tingut l'oportunitat d'assistir a una conferència en què ens ha parlat de les cel·lules i dels efectes de la COVID-19 sobre l'aparell respiratori entre d'altres qüestions.

Tot un luxe comptar amb aquesta col·laboració. 

A continuació trobareu la conferència del Doctor Naberan

 

 

 

 

 

 

 

Per Sant Jordi, compartim moments de lectura

Els alumnes d'Educació Secundària i professors d'Àmbit Lingüístic, juntament amb les seves famílies, ens comparteixen moments de lectura plegats per celebrar enguany una Diada de Sant Jordi ben diferent, confinats a casa. 

Feliç Sant Jordi!

Natzaret Esplugues

Log in