Notícies Ed. Secundària

Notícies Ed. Secundària

4t d'ESO visita la plataforma logística Condis

L'alumnat de 4t d'ESO ha visitat la plataforma logística de Condis a Montcada i Reixac, una plataforma logística líder en processos de picking automàtic.

Condis va apostar en el seu dia per investigar, seleccionar, incorporar i adaptar la tecnologia més capdavantera en el camp de la logística de distribució per a supermercats urbans de proximitat, amb l'objectiu d'aconseguir una instal·lació d'última generació automatitzada i ergonòmica.

Avui dia, la plataforma dona servei a més de tres-centes cinquanta botigues arreu de Catalunya.

Més fotos aquí

 

 

Per treure's el barret, el Dia de la Dona al Col·legi Natzaret

Amb la voluntat d'ajudar a conscienciar els nois i noies de quin ha estat el paper de la dona a la història i quin hauria de ser en el present i el futur, durant els darrers dos dies s'ha dut a terme el projecte interdisciplinar "Per treure's el barret" a totes les etapes d'Educació Secundària Obligatòria del Col·legi Natzaret. 
 
Gràcies al projecte, els nostres alumnes han descobert qui van ser dones com Caterina Albert, Maria Rúbies, Hedy Lamarr o Artemisa Gentileschi i han pogut constatar de primera mà les dificultats en què es troben les dones avui dia en alguns àmbits per a triomfar al mateix nivell que ho fan els homes. 
 
Podeu fer una ullada al video següent on es mostra part d'allò treballat en el projecte "Per treure's el barret"
 
 
 
 
 

Tallers transversals d'etapa: Workshops de Nadal a la ESO

Durant aquesta setmana a la ESO hem treballat mitjançant workshops on els alumnes han tingut l'oportunitat de gaudir d'unes jornades ben diferents a les hores lectives a les quals estan habituats.

Enguany han estat 8 les diferents opcions entre les quals han pogut triar. Tres dies plens de música, pintura, menjar... però sobretot il·lusió i agermanament entre les diferents etapes de secundària

Feu una ullada al recull de fotos dels tres dies fent clic aquí

 

Aquests han estat els workshops que hem treballat:

 

 • L'espai més divertit
 • Guitarra
 • A la recerca de l'artefacte d'Indiana Jones a Collserola
 • Escape Room
 • Fem les maletes
 • Con las manos en la masa
 • Si t'ho creus, crea
 • Disseny de personatges de videojocs

 

Compte enrere pel musical "Los Miserables"

Ja gairebé ho tenim tot a punt!

Aquest dijous 14 de juny els nostres alumnes de 4t d'ESO ens presenten en primícia al Teatre Victòria de Barcelona el musical "Los Miserables".

Les entrades ja són a la venda a la recepció del nostre centre o el mateix dia de la funció a la porta del teatre. El preu és de 10€.

Nosaltres no ens ho perdrem!

Collioure, mai 2018

Comme chaque année, la classe de 1ESO fait la sortie à Collioure, dans la côte sud de la France. 

À notre arrivée, on a visité la tombe du célèbre poète espagnol Antonio Machado. Puis, on est allé voir la "Casa FH Quintana", où le célèbre poète est mort. Finalement, on a exploré l'Église Notre-Dame-des-Anges, qui possède un merveilleux retable. 

Après notre visite culturelle, les élèves se sont disposés à réaliser un jeu de pistes qui se déroulait au long de petits itinéraires à travers les rues du village. L'objectif de ce gymkhana c'est de découvrir les coins les plus emblématiques de ce village tout en se communiquant.

Finalement, en profitant le soleil, on a eu du temps libre pour se promener, acheter un petit souvenir ou se régaler avec une glace.

Collioure, à l'année prochaine!

 

Taula d'experts a 4t d'ESO

Durant la passada Setmana de la Família els alumnes de 4t d'ESO van poder assistir a la taula d'experts, un espai de trobada en què experts professionals i experts "de vida", alhora vinculats a la família Natzaret, van compartir experiències, impressions, vivències i valors amb els nostres alumnes.

 

Enguany, els nostres experts han estat:

 

 • Sra Victoria Miranda (infermera i antiga alumna)
 • Sr Albert Ribera (Gremi de flequers i forner al negoci familiar)
 • Mª Teresa Veintemillas i Juan Carlos Pascual (Metges)
 • Toñi Moreno (Caporala dels Mossos d’Esquadra) 

 

Des de la seva experiència laboral van fer recomanacions i van donar consells als nostres alumnes de 4t que finalitzen una etapa tan important de la seva vida.

Finalment, es va encetar un torn de preguntes molt interessant i emotiu.

 

Excursió a la Girona medieval

Els alumnes de 2n d'ESO van conèixer de primera mà la ciutat de Girona la setmana passada. La ciutat compta amb nombrosos testimonis del seu passat medieval i els nostres alumnes van poder gaudir d'aquest llegat: durant tot el dia, els alumnes van poder passejar pels carrerons del call jueu, fer la visita al Monestir de Sant Pere de Galligans o pujar les escales de la catedral de Girona, des d'on van poder constatar la presència tant de l'estil gòtic com de l'estil barroc de la façana i també del seu interior, l'espai gòtic voltat més ample del món.  

Visitant el Museu Jueu, els alumnes van adonar-se del llegat que aquests habitants de la Girona medieval van deixar a la humanitat, en una època de creixement en què la ciutat es va convertir en la segona ciutat de Catalunya amb una població de 10.000 habitants. El vell recinte emmurallat va quedar petit i la ciutat es va estendre cap als dos costats del riu Onyar, donant peu a la construcció de ponts emblemàtics pels quals també hi van tenir l'oportunitat de passar.

 

El lloc triat per dinar fou Parc de la Devesa, obra declarada bé cultural d'interès nacional i alhora pulmó verd de la ciutat.

Tots plegats ho van passar d'allò més bé :)

 

 

 

Natzaret Esplugues

Log in