Notícies Ed. Primària

Notícies Ed. Primària

Els nostres guanyadors al XVI certamen de lectura en veu alta

El Col·legi Natzaret participa des de fa quatre cursos al Certamen de Lectura en veu alta organitzat per la Fundació Enciclopèdia i la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de promocionar la llengua i la cultura catalanes especialment mitjançant l’edició d’enciclopèdies, llibres de consulta, diccionaris, llibres infantils i juvenils, llibres de text i obres de literatura catalana i universal.

En l’edició d’enguany, atès que no s’ha pogut fer la lectura en veu alta de forma presencial, s’ha decidit que tots els participants al certamen en resultessin guanyadors.

Dos alumnes de Cicle Mitjà i dos de Cicle Superior de Primària han representat el nostre centre enguany: L’Ona Roldán, el Martí Vera, el Bruno Pascual i el Sergi Tell.

A continuació trobareu els nostres alumnes en acció. Una experiència sens dubte d’allò més enriquidora per als participants.

 

Per una Esplugues sense burilles! Design for Change 2n Primària

Als alumnes de segon de primària ens agradaria compartir amb tots vosaltres el nostre Design for Change.
La nostra preocupació per cuidar el medi ambient ens ha generat un repte: "Evitar que les persones llencin burilles a terra".


Per conscienciar als veïns i les veïnes d'Esplugues hem elaborat: cendrers, clauers amb missatge, rètols, una carta a la policia per fer-li saber la nostra preocupació i fins i tot, hem portat a terme una marxa reivindicativa pels carrers de la nostra ciutat!
Hem treballat el nostre Design amb molta il·lusió i l'hem gaudit molt.


Esperem que amb el nostre projecte ajudem al planeta.

 

 

5è de Primària coneix Esplugues Televisió (ETV)

Aquesta setmana els alumnes de 5è de Primària han pogut conèixer els platós de Televisió d'Esplugues i veure com es realitza un informatiu, tot aprofitant que als projectes de llengua treballen la notícia.
Una part del projecte consistia a identificar diferències i similituds entre els diferents mitjans: premsa digital, premsa escrita i un telenotícies de televisió.
A Esplugues Televisió van poder aprendre que una notícia requereix d'un equip de professionals que van molt més enllà dels periodistes que apareixen.
 
En general va ser una sortida molt enriquidora on la visita als estudis i al departament de producció els va fer canviar la idea sobre el Periodisme i la vida darrere les càmeres. 
Al video següent podreu veure com els alumnes van poder participar d'un programa ben especial. 
 
Per veure fotos feu click aquí
 
 
 

El Col·legi Natzaret guanya les Jornades d'Handbol de 5è de Primària

Avui han tingut lloc les Jornades d'Handbol 2020 de 5è de Primària de les diferents escoles d'Esplugues de Llobregat.
Han estat un total de quatre partits contra l'Escola Isidre Martí, l'Escola Can Vidalet, l'Escola Lola Anglada i l'Escola Matilde Orduña al llarg de tot el matí i el Col·legi Natzaret s'ha imposat a tots quatre.
Moltes felicitats campions!!!
 
Agraïm les classes d'handbol impartides pels professors d'Educació Física Guillem Puchal i Juan Carlos González (Juanca)... Sense ells no hagués estat possible aquesta contundent victòria!
 
Més fotografies fent click aquí
 

L'Ajuntament d'Esplugues, partícep del Design for Change

Els alumnes de 4t de Primària van sol·licitar a l'Ajuntament d'Esplugues durant la passada edició del programa "Design for Change" que pintessin els bancs dels voltants de l'escola de colors alegres i bonics. 

Des de l'Ajuntament s'ha valorat molt positivament aquesta aportació i avui mateix han començat les tasques de pintura. Us en deixem la mostra de fotografies al següent enllaç!

 

 

 

Gràcies Playmobil!

Els Playmobils han rebut una sorpresa molt especial.

La fàbrica de Playmobil d'Alacant ha regalat a la classe de 1r joguines Playmobil després de participar en el projecte "Els Playmobils surten al carrer" i d'investigar la història d'aquesta joguina tan popular.

MOLTES GRÀCIES PLAYMOBIL!

 

Els Playmobils1st us desitgen Bon Nadal!

Els Playmobils1st volen celebrar l'arribada del Nadal cantant i ballant. Aquestes festes són dies de trobades familiars, màgia, il·lusions, llums i colors.
Per això els Playmobils1st volen cridar ben alt: BON NADAL I FELIÇ 2019!
 
 

Campionat Intraescolar de Natació

El passat dissabte 9 de juny es va celebrar al Complex Esportiu Municipal La Plana el Campionat Intraescolar de Natació, que va comptar amb la participació d'alguns alumnes de Primària.
El Col·legi Natzaret va quedar en segona posició pel que fa a la classificació per centres, mentre que algunes de les actuacions individuals dels nostres alumnes van assolir una merescuda primera posició.
Enhorabona nois i noies!
 
Per veure més fotos feu clic aquí.
 
 
 
 

Natzaret Esplugues

Log in