Notícies Ed. Infantil

Notícies Ed. Infantil

Acompliments Projecte "Vet aquí una altra vegada"

Resum dels primers acompliments del Projecte d'Educació Infantil "Vet aquí una altra vegada": rutines de pensament "Veig, penso, em pregunto", dibuix del meu conte preferit i realització del meu personatge preferit de conte.

 

 

Projecte P4 "Una goteta de vida"

Els Doraemons i els Maquinistes van realitzar el projecte "Una goteta de vida" ple d'acompliments fascinants per aprendre sobre el cicle de l'aigua.

Projecte Nadal "P3"

El projecte de Nadal d'aquest any va girar al voltant d'una estrella que era llum. Cada acompliment estava relacionat amb una figura del pessebre.

Projecte P5 "Body Team"

Aquest video és un recull dels acompliments del Projecte "Body Team" de P5 dels Doraemons i Capitan Man del primer trimestre.

 

 

Projecte P3 "El Ball de les fulles"

En aquest primer trimestre els infants de P3 han realitzat el projecte "El ball de les fulles" relacionat amb la tardor. A continuació teniu un reportatge de tots els acompliments que s'han desenvolupat en tot el projecte.

 

Per veure les fotos mireu el següent enllaç.

Sortida a "La llobeta" Ed. Infantil

El passat 4 de novembre els infants d'Educació Infantil van anar a la casa de colònies "La Llobeta" on van conèixer el circ i les seves arts: els malabars, els equilibris, el trapezi, el llit elàstic. És un projecte educatiu per aprendre, a través del joc, l'experimentació directa i activitats dinàmiques i atractives. Es treballa la psicomotricitat gruixuda.

 

Per veure més fotos mireu el següent enllaç.

 

 

Natzaret Esplugues

Log in